Ajankohtaista

7.10.2016 9.00

Hyria jatkoon laatupalkintokilpailussa

Hyria koulutus on valittu ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailussa 2016 kolmanteen vaiheeseen ja siihen liittyvä arviointikäynti toteutui Hyriassa torstaina 6.10.2016.

Ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailuun sisältyy koulutuksen järjestäjän toiminnan kokonaisvaltainen arviointi. Lisäksi vuoden 2016 laatupalkintokilpailun erityisteema on asiakaslähtöisyys ja osaamisperusteisuus.  

Arviointikäynnin ohjelmarunko tuli Opetushallituksesta ja sen mukaisiin haastatteluihin kutsuttiin mm. johtoa, opettajia, kouluttajia, opiskelijoita ja sidosryhmien edustajia.

Arviointiryhmään 6.10. kuuluivat
  • rehtori, toimitusjohtaja Gun-Marit Nieminen (palkintotoimikunnan puheenjohtaja)
  • koulutuspoliittinen asiantuntija Antti Seitamaa
  • koulutuspäällikkö Mika Saranpää
  • koulutus- ja työvoimapoliittinen asiantuntija Kirsi Rasinaho
  • koulutuspolitiikan asiantuntija Soile Koriseva
  • opetusneuvos Riikka Vacker (ryhmän sihteeri)

Hyrian internetsivuilta voit lukea myös lisää laatutyöstä Hyriassa (http://www.hyria.fi/hyria/laatutyo_hyriassa). Hyria palkittiin kunniamaininnalla ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailussa 2014. Hyrian selkeäksi vahvuudeksi osoittautui tuolloin vuoden erityisteema, koulutuksen läpäisyn edistäminen ja keskeyttämisen vähentäminen.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pekka Vaittinen
puh. 040 749 3816
pekka.vaittinen@hyria.fi

kehitysjohtaja Ari Orelma
puh. 0400 290 890
ari.orelma@hyria.fi

laatukoordinaattori Juulia Juslin
puh. 0400 884 973
juulia.juslin@hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.