Ajankohtaista

25.1.2019 11.30

Hyria ja Osuuspankki solmivat kumppanuuden

Hyria ja Keski-Uudenmaan Osuuspankki ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden avulla vahvistetaan talous- ja yrittäjyysosaamista molempien yhteisellä toimialueella.

Osuuspankki tuo kumppanuuteen henkilöstönsä osaamisen. Hyria käyttää pankin asiantuntijoita tukena muun muassa yksilön oman talouden hallintaan liittyvien taitojen ja osaamisen harjaannuttamisessa, yrittäjäksi suuntaavien opiskelijoiden kouluttamisessa sekä kokeneempien ammattilaisten valmennuksissa, esimerkiksi ammattitutkinto- ja erikoisammattitutkinto- sekä vMBA-koulutuksissa.

Keski-Uudenmaan Osuuspankki tukee Hyrian toimintaa myös rahallisesti 30 000 eurolla vuodessa. Hyrialle Osuuspankki on finanssialan pääyhteistyökumppani. 

Yhteistyö luo uusia mahdollisuuksia Hyrian opiskelijoille. Osuuspankki voi tarjota opiskelijoille työharjoittelutehtäviä ja opiskelijoita voidaan ottaa mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakastilaisuuksia, asiakasneuvontaa, tapahtumia, tarjoiluja ja muita järjestelyjä. 

Hyrialle kumppanuuden solmiminen on osa ammatillisen koulutuksen uudistumista. ”Haluamme jatkuvasti tiivistää vuorovaikutusta toiminta-alueemme yritysten ja yhteisöjen kanssa. Toisaalta tehtävämme on auttaa kumppaneitamme henkilöstön osaamisen kehittämisen kautta. Toisaalta haluamme tarjota opiskelijoillemme monipuolisia oppimisympäristöjä ja varmistua siitä, että he opintojensa aikana kartuttavat niitä taitoja, joita työelämässä aidosti tarvitaan”, toimitusjohtaja Pekka Vaittinen perustelee.

”OP Keski-Uusimaan tavoitteina yhteistyölle ovat pankin liiketoiminnan edistäminen sekä yhteisöllisen roolin ja
OP -brändin vahvistaminen ja oman osaamisalueen jakaminen erityisesti talousosaamisen, yrittäjyysosaamisen ja digitaalisten palvelujen osalta sekä muutenkin edistää OP palvelujen tunnettavuutta ja saada uusia omistaja-asiakkaita ja asiakkuuksia. Yhteistyöllä haetaan myös uudenlaisia yhteisöllisiä toimintamalleja ja näkyvyyttä sekä OP:n oman henkilöstön osallistamista”, kertoo pankin yhteisöllisestä toiminnasta vastaava pankinjohtaja
Jukka Vainio
.


Lisätiedot:
toimitusjohtaja Pekka Vaittinen, Hyria koulutus Oy, p. 040 749 3816
pankinjohtaja Jukka Vainio, Keski-Uudenmaan Osuuspankki, p. 010 254 2006

OP_sopimus_kuva
Hyrian rehtori Tuula Kortelainen ja toimitusjohtaja Pekka Vaittinen nauttivat Hyrian opiskelijoiden valmistamista herkuista OP Keski-Uusimaan pankinjohtaja Jukka Vainion ja asiakkuuspäällikkö Ulla-Kajsa Lemmetyisen kanssa.Hyria ja Osuuspankki solmivat kumppanuuden

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.