Ajankohtaista

15.3.2018 16.18

Hyria Business Institute aloitti toimintansa

Tytäryhtiö kehittää huippuosaamista, uudistaa kasvupalveluja ja mahdollistaa koulutusviennin.

Hyria Business Instituten toiminta sisältää Higher Business -valmennus- ja kehittämispalveluita, joilla mahdollistetaan yksilöiden ja yritysten huippuosaamisen kehittyminen.

Hyria Business Instituten uudistuvilla kasvupalveluilla edistetään maakuntien uutta yritystoimintaa, yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä sekä vastataan työmarkkinoiden muutoksiin.

Ammatillisen koulutuksen reformi mahdollistaa koulutusviennin, nyt myös tutkintotavoitteisena Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Hyria Business Instituten tavoitteena on käynnistää koulutusvienti Higher Vocational Education & Training -koulutusohjelmissa ja -tutkinnoissa.

Missiona muotoilla uudenlainen tapa tehdä työtä ja johtaa

HBI-johtaja Erja Lakanen Hyria Business Institutesta toteaa: ”Missiomme on luoda asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa uudenlaisia tapoja tehdä työtä ja johtaa. Globaali työn ja työelämän murros vaatii kyvykkyyttä johtaa huippuosaamista ja uudistumista. Meille se tarkoittaa taitavan johtamisen ja liiketoimintaosaamisen liittoa.  Se syntyy kun ammatilliset käytännön taidot yhdistetään erityisaloihin ja globaaliin muutokseen liittyvään huippuosaamiseen.”

”Hyria Business Instituten logon origami symboloi toimintafilosofiaamme: muotoilemme työelämää yhdessä yritysten ja asiantuntijoiden kanssa. Uuden muotoilu on kuin origamin taittelua – aloitetaan palasta paperia, pohditaan taitosten paikkaa ja luodaan yhdessä uniikki taideteos. Tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa osaamista sekä hyvinvointia yksilötasolla, työyhteisöissä ja yhteiskunnallisesti – kehitämme huippuosaamista! Me Hyria Business Institutessa haastamme asiakkaat kyseenalaistamaan olemassa olevan ja uudistumaan luovasti,” Lakanen kiteyttää.

Käynnistetään muutos yhdessä!


HBI-tiimi


Mia Kukkonen, Harri Kokko ja Erja Lakanen käynnistämässä Hyria Business Instituten toimintaa.

Lisätietoja:
HBI-johtaja Erja Lakanen
Puh. 0400 387 675
erja.lakanen(at)hbi.fi

www.hbi.fi
Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.