Ajankohtaista

16.8.2017 8.57

Hyria avaa palvelupisteen Kauppakeskus Willaan

Kysy mitä vain me autamme!

Hyria tuo palvelunsa syyskuun alussa entistä lähemmäs asiakkaitaan eli Kauppakeskus Willaan Hyvinkäällä. Hyriapisteessä Hyrian ja Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiön HRAKS:in asiantuntijat neuvovat ja auttavat sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa koulutukseen ja valmennukseen liittyvissä asioissa. Kysymykset voivat olla pieniä tai isoja – kysy mitä vain, me autamme!

Hyriapiste toimii sekä Hyrian ja HRAKS:in työntekijöiden työpaikkana että opiskelijoiden harjoitteluympäristönä. Tarkoituksena on tarjota kaikille kiinnostuneille neuvontapalveluita matalalla kynnyksellä – Hyriapisteeseen voi poiketa kauppakeskusvierailun yhteydessä ilman ajanvarausta. Lisäksi Hyriapiste välittää harjoittelijoita ja työkokeilijoita erityisesti Willassa toimiville yrityksille. Tarkoituksena on toteuttaa myös erilaisia, aitoja asiakasprojekteja opiskelija- ja harjoittelijavoimin. Tilassa tullaan järjestämään myös asiakastilaisuuksia sekä opiskelijoiden osaamista esitteleviä pop up –näyttelyitä.  

Asiakaspäällikkö Elina Oinaanoja on uudesta palvelupisteestä innoissaan: ”haluamme tehdä koulutukseen ja valmennukseen liittyvien kysymysten esittämisen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme ja palveluista kiinnostuneille. Kyseessä on Suomenkin mittakaavassa ihan uudenlainen avaus, olemme ensimmäisiä koulutuksenjärjestäjiä, joka vie palvelunsa liike-elämän keskelle, sinne missä ihmiset liikkuvat. Hyriapistettä pyörittää Willa-tiimi, johon kuuluu mm. Hyrian asiakasvastaavia, opinto-ohjaajia, opintosihteereitä ja HRAKS:in työhönvalmennuksen sekä etsivän nuorisotyön edustajia.”

Hyriapisteen avajaisviikonloppua vietetään perjantaina ja lauantaina 1. - 2.9. klo 10 - 18. Ohjelmaa on koko perheelle: kysymyksiin vastaamisen lisäksi arvomme kävijöiden kesken Jopon, jaamme ilmapalloja ja tarjoamme pikku purtavaa.

Hyriapiste sijaitsee Willan sillan tuntumassa, vanhoissa Iloisen keittiön tiloissa. Aukioloajat ovat ma - la 10 -18.

HyriapisteAvajaiset


Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Hyria koulutus
Elina Oinaanoja, asiakaspäällikkö
elina.oinaanoja(at)hyria.fi
040 760 9765 

Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr
Heikki Kallunki, työelämäpalveluiden päällikkö
heikki.kallunki(at)hraks.fi
040 516 2724


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.