Hyria mukana valtakunnallisessa Green Care -päivässä

Uutiset
Image
Sammalaisen kallion päältä valuu kirkas puro jonka seassa syksyisiä lehtiä. Kuvan päällä valkoinen, ympyränmuotoinen Hyria Green logo.

Vuoden 2021 valtakunnalliset Green Care -päivät järjestetään 16.-17.11. Hyvinkäällä. Päivien teemana on Green Care – hoivaa ja voimaa vastuullisesti, monipuolisesti & voimavarakeskeisesti.Hyria on mukana tapahtumassa yhtenä asiantuntijatahona ja työpajaretken järjestäjänä Hyrian työpajaretkellä 17.11. Retki on tarkoitettu Green Care -koulutusten parissa toimiville tai koulutuksista kiinnostuneille. Päivä alkaa yritysvierailulla terapiapalveluja tarjoavaan Breytingiin, joka tuottaa hevosavusteisia terapiapalveluja aikuisille, lapsille ja ryhmille.Hyria on systemaattisesti lähtenyt viemään Green Care -ajattelua eteenpäin mm. luonto- sekä hoiva- ja hoitoalan koulutuksen kehittämisen kautta. Työpajasta vastaavat Hyrian koulutusasiantuntijat ja opiskelijat. Päivän aikana tutustutaan käytännössä Uudenmaankatu 249 toimintaympäristöihin ja osallistutaan muutamiin Green Care -aiheisiin harjoitteisiin.

Ryhmä tutustuu Hyrian ammatillisten tutkintojen sisällä oleviin Green Care -koulutuksiin; luonto-ohjaajan, eräoppaan, hoiva- ja hoitoalan sekä eläintenhoitajan tutkinnon näkökulmasta. Päivän sisältö on suunnattu erityisesti Green Care -koulutuksen parissa työskenteleville ja teemasta kiinnostuneille. 

LISÄTIETOA:

Lue lisää täältä

Green Care -päiviin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös suoraan Green Care Finland ry:n Maaritiin: maarit.aho@gcfinland.fi

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄT:

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Kiljavan opisto, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.