Ajankohtaista

27.5.2012 11.06

Hiljainen hetki Hyriassa ma 28.5.

Eilisessä Hyvinkään ampumavälikohtauksessa on menehtynyt kaksi Hyria viimeisen vuosikurssin opiskelijaa. Menehtyneet opiskelivat sosiaali- ja terveysalalla sekä tekniikan alalla.

Tapahtuman johdosta Hyria järjestää maanantaina 28.5.2012 suruliputuksen kaikissa Hyvinkään ja Riihimäen toimipisteissään. Koko oppilaitoksessa pidetään hiljainen hetki maanantaina klo 9.

Maanantain koulupäivän ohjelma on aamupäivän osalta poikkeuksellinen, mutta ryhmien koulu alkaa lukujärjestyksen mukaisesti. Koulupäivän ohjelma julkaistaan tänään illalla Wilmassa ja henkilöstön intrassa.

Menehtyneiden opiskelijoiden yksiköihin järjestetään kriisiapua yhteistyössä SPR:n kriisiryhmän ja Hyvinkään seurakunnan kanssa. Muissa yksiköissä päävastuu tukitoimista on omalla oppilashuollon henkilökunnalla.

Hyvinkään kaupungin kriisipäivystys tarjoaa apua numeroissa (019) 415 550 ja (019) 425 551. Päivystys on auki ainakin maanantaihin asti.

Syvä osanottomme menehtyneiden omaisille, opiskelukavereille ja heidän kanssaan työtä tehneille.

Hyria koulutus


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.