Ajankohtaista

19.3.2014 8.45

Globalisaatio on jo jokapäiväistä elämää

Hernan Castaneda
Koneen kouluttaja Hernán Castañeda on loistava esiintyjä, jonka oma tausta löytyy Kolumbiasta.

Hernán Castañeda Koneelta kävi luennoimassa torstaina 13.3.2014 globalisaatiosta Kauppalankadun merkonomi- ja datanomiryhmälle. Asioita käytiin läpi luennon, ryhmätöiden ja keskusteluiden muodossa. Luennon kieli oli englanti. 


Keskusteluissa todettiin mm., että globalisaatio on oikeastaan niin itsestään selvä osa jokapäiväistä elämää, että sitä ei tule ajatelleeksi. Tulevaisuudessa tarvitaan kielitaitoa, joustavuutta, toisten kulttuurien ymmärtämistä ja kunnioittamista, koska liiketoimintaa tehdään aina ihmisten välillä. Toisaalta ihmiset ovat peruspiirteiltään samanlaisia joka puolella maailmaa.


Luento on osa Global Enterprise Project (GEP)-projektia, jonka tavoitteena on lisätä nuorten tietämystä globalisaatiosta ja toimimisesta kansainvälisessä liike-elämässä. GEPissä on mukana 11 maata ja 18 suuryritystä. Suomessa projektia koordinoi Nuori Yrittäjyys ry ja yrityskumppaneina ovat Kone ja Siemens.


Lisätietoja

Hyria koulutus,

opettaja Taina Lojander,

puh. 050 415 3472


Nuori Yrittäjyys ry,

hankekoordinaattori Nita Junnila,

puh. 045 104 4677Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.