Ajankohtaista

21.5.2010 13.33

Espanjasta ja USA:sta vieraita Hyriaan

Kansainvälinen verkostoituminen tuo lisää asiantuntijuutta


Maanantaina 24.5.2010 espanjalainen delegaatio vierailee iltapäivällä Kauppalankadun yksikössä vararehtori Kirsti-Liisa Virran ja erityisopettaja Satu Törrösen vieraana. Vierailijoiden viisi jäsentä edustavat the Employment Regional Service of Madrid-organisaatiota, joka vastaa työllisyys- ja koulutustoiminnoista Madridin 7,5 miljoonan asukkaan alueella.


Osallistujista neljä on koulutuskeskusten johtajia ja yksi edustaa koulutuskeskusten verkostoa. Ryhmään kuuluu viiden espanjalaisen vieraan lisäksi Opetushallituksen erityisasiantuntija Kristiina Volmari ja harjoittelija Riikka Kurki.


Vierailun aiheena on aikuiskoulutuksen alueellinen yhteistyö sekä aikuisopiskelijan ohjaus. Lisäksi vieraat ovat myös kiinnostuneita näyttötutkinnoista ja työvoimakoulutuksesta.


Lisätietoja

Hyria koulutus


vararehtori, aikuiskoulutus

Kirsti-Liisa Virta

puh. 0400 156 140

kirsti-liisa.virta(at)hyria.fi


Hyriassa vierailee 23.5-27.5.2010 delegaatio USA:n Pohjois-Carolinasta, Edgecombe Community Collegesta (ECC).
Delegaatioon kuuluu:
Dr. Deborah Lamm, President of the ECC, Dr. Kristi Snuggs, Vice President of Instruction,
Charlie Harrell, Vice President of Administrative Services ja Bud Speight, Instructor, Vehicle Body repair.


Vieraat tutustuvat viikon aikana Hyrian toimintoihin, alueen yrityksiin ja aktiviteetteihin. He tapaavat vierailunsa aikana Riihimäen kaupunginjohtaja Seppo Keskiruokasen, Hyrian hallituksen sekä alueen koulutussektorin johtajia.


Oppilaitokset ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2007 kansainvälisen toiminnan kehittämisen puitteissa. Yhteistyö on pääasiallisesti sisältänyt  asiantuntijavaihtoja, joiden aikana on tehty linjauksia ja pohjatyötä Hyrian opiskelijavaihtojen ja alueen opiskelijoiden jatko-opintojen mahdollistamiselle.  Tulevaisuudessa tavoitteena on aloittaa systemaattinen opiskelijavaihto sekä lähtevien että saapuvien opiskelijoiden osalta.

 

Vierailun aikana sovitaan ECC:n ja Hyrian välisestä kansainvälisestä yhteistyöstä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Hyria koulutus


osaamisaluejohtaja

Arto Lehtola

puh. 050 387 3946

arto.lehtola(at)hyria.fi


kansainvälisten asioiden suunnittelija

Tanja Korteharju

puh. 050 574 8544

tanja.korteharju(at)hyria.fi


vararehtori, nuorten koulutus

Markku Loiskekoski

puh. 040 704 8807

markku.loiskekoski(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.