Ajankohtaista

19.5.2015 8.03

Erillishaku ja haku valmentavaan Valma-koulutukseen alkavat 19.5.

Erillishaku

Hyrian erillishaku on tarkoitettu niille hakijoille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet ammatillisen tutkinnon tai muun tutkinnon, eivätkä voi hakea koulutuksiin yhteishaussa. Erillishaussa olevat koulutukset ja sähköisen hakulomakkeen löydät erillishaun nettisivulta.  Hakuaika on 19.5.-24.6.2015.

Erillishaun aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan nuorten koulutuksen ryhmien mukana ja opetus on päiväopetusta. Erillishaussa hakeneet kutsutaan valintahaastatteluun.

Lisätietoja: hakutoimisto(at)hyria.fi

Valma-koulutus


Valma-koulutuksissa Hyvinkään–Riihimäen alueella voit peruskoulun jälkeen parantaa valmiuksiasi ja hakea kokemuksia eri koulutusvaihtoehdoista. Opintojen aikana hahmottuvat kiinnostuksen kohteesi ja vahvuutesi. Saat käsityksen erilaisista ammattivaihtoehdoista ja niihin liittyvistä opinnoista. Vaihtoehtoja on monia, löydät varmasti niistä sopivan.


Valma-koulutukseen yhdistyvät neljä aiempaa eri kohderyhmille suunnattua Hyrian järjestämää, valmistavaa, valmentavaa, ohjaavaa ja kuntouttavaa koulutusta:
• Ammattistartti
• Maahanmuuttajien ammatilliseen peruskoulutukseen valmistava koulutus
• Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus (akva-koulutus)
• Kotitalousopetus (talouskoulu)

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu ilman toisen asteen tutkintoa oleville peruskoulun päättäneille nuorille. Koulutukseen voivat osallistua myös aikuiset, jotka tarvitsevat valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen siirtymiseksi.

Hakuaika Valmaan on 19.5. - 21.7.2015. Hakuaika päättyy 21.7.2015 klo 15.00. Opiskelijaksi ottamisen tulokset ilmoitetaan aikaisintaan 7.8.2015. Koulutukseen haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.opintopolku.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.