Ajankohtaista

17.6.2013 13.19

Ennakkotietoa täydennyshausta

Jos hait yhteishaussa ammatilliseen koulutukseen, lukiokoulutukseen tai ammattikorkeakouluun, mutta et tullut valituksi koulutukseen, saat kirjeen, jossa kerrotaan saamasi pistemäärä ja mahdollinen sijoittumisesi varasijoille.

 

Hyrian valintatietoja ei päivitetä alkuperäisen valinnan jälkeen Hyrian nettisivuille, vaan varasijavalinnoista ilmoitetaan valituille ainoastaan kirjeitse.


Jos et vielä saanut koulutuspaikkaa, sinulla on mahdollisuus hakea vapaille opiskelupaikoille, mikäli oppilaitokset ovat ilmoittaneet ne haettaviksi täydennyshaussa 5.7-12.7, haku tapahtuu osoitteessa haenyt.fi

 

Hyrian täydennyshausta tulee tietoa kotisivuille aikaisintaan 1.7.2013 päivän aikana. Tuolloin ovat selvillä alat ja tutkinnot, joihin Hyrian täydennyshaussa voi hakea.

 

Mikäli täydennyshaku edellyttää pääsy- tai soveltuvuuskoetta, niitä järjestetään

24.7. Hyrian Hyvinkään Kauppalankadun yksikössä  

25.7. Hyrian Riihimäen Sakonkadun yksikössä (kielitaitotesti alkaen klo 8.30 ja soveltuvuuskokeet alkaen klo 10.00).

 

Täydennyshakujenkin jälkeen oppilaitokset voivat vielä ottaa uusia opiskelijoita vapaille opiskelupaikoille syyskuun alkuun asti. Voit tiedustella vapaita paikkoja toimipisteen opinto-ohjaajalta Hyriasta sekä tarvittaessa jättää vapaamuotoisen hakemuksen hänelle.Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.