Ajankohtaista

6.4.2018 10.09

Avaamme yhteishaussa vapaiksi jääneet paikat jatkuvaan hakuun

Avaamme kevään yhteishaussa vapaaksi jääneet paikat jatkuvaan hakuun. Kyseessä ovat ns. tyhjät paikat, joihin ei kohdistunut yhteishaussa hakutoiveita. Löydät haussa mukana olevat koulutukset tältä sivulta. Koulutuksiin haetaan Hyrian omalla sähköisellä hakulomakkeella.

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan peruskoulun päättäneiden ryhmien mukana ja opetus on päätoimista päiväopiskelua. Koulutukseen voivat hakea yhteishakuun osallistumattomien, peruskoulun päättäneiden lisäksi myös uutta ammattia tai tutkintoa hankkivat henkilöt. Opiskelu alkaa elokuussa 2018. 

Teemme yhteishaussa vapaaksi jääneiden paikkojen osalta opiskelijavalintoja 27.4. ja 25.5. ja 20.6. ja 13.7. Yksittäisen koulutuksen haku voidaan sulkea edellä mainittuina päivinä, jos koulutusryhmä täyttyy.

Yhteishaun tulokset julkaistaan 14.6.

Varsinaisessa yhteishaussa hakeneet ja koulutukseen hyväksytyt saavat valintakirjeen aikaisintaan 14.6. Tulokset julkaistaan myös Hyrian internetsivuilla niiden hakijoiden osalta, jotka ovat antaneet siihen suostumuksensa hakulomakkeessa. Saatu opiskelupaikka on vahvistettava viimeistään 28.6. Lue yhteishaun tiedote tästä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta voit kysyä:

Hyrian opoilta
opinto-ohjaajat(at)hyria.fi 

tai

Hyrian hakutoimistosta
hakutoimisto(at)hyria.fi
Puh. 020 690 159 


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.