Ajankohtaista

7.11.2017 12.56

Ajankohtaista tietoa elintarviketuotannosta, tervetuloa seminaariin 20.11.!

Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa

Jos olet kiinnostunut aloittamaan tai laajentamaan elintarviketuotannon tilamyyntiä, etsit vastauksia valvonnasta ja sääntelystä, tule kysymään ja keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa. Iltapäivässä on mukana myös yritysrahoituksen asiantuntijoita. Tilaisuus on tarkoitettu alueen elintarviketuotantoa käynnistäville tai laajentaville maatiloille ja elintarvikeyrityksille, sekä valvontaviranomaisille ja yritysneuvojille. 

Aika ja paikka:

Maanantai 20.11.2017 klo 13.00–16.00
Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 249

Ohjelma:

13.00–13.15  Tervetuloa

13.15–14.30  Elintarviketuotannon ja tilamyynnin aloittaminen ja laajentaminen,
                      Kirsi-Helena Kanninen ja Pirjo Korpela, Evira

14.30–15.15  Keskustelua ja kysymyksiä

15.15–15.45  Elintarvikeyrittäjän tuki- ja rahoitusmahdollisuudet,
                      Alueellisten Uusyrityskeskusten asiantuntijat

15.45–16.00  Yhteenveto
 
Ilmoittautumiset (viikko ennen tilaisuutta): https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/14517/lomake.html

Tilaisuudet järjestävät Lähiruokaa Uudeltamaalta -hanke ja Elintarviketurvallisuusvirasto.

Löydät tilaisuuden myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan!  


Tiedustelut ja lisätietoja:

Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke
lahiruoka(at)laurea.fi
09 8868 7976


Palaa otsikoihin