Hyria on eSport-ammattikoulu

Image
Nuori nainen pelaa counter-strikea tietokoneella

Hyria järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta. Olemme myös eSport-ammattikoulu. eSport-valmennukseen (lajina Counter Strike) haetaan erillisellä haulla tästä.

eSport-urheiluvalmennus osana ammattikouluopintoja

Oletko tavoitteellinen e-urheilija? Sinulla on mahdollisuus hakea mukaan ammattikouluopintojen ohessa toteutettavaan eSport-urheiluvalmennukseen (Counter-Strike). Valmennus on osa opintoja ja sen tarkoituksena on tukea harjoittelumahdollisuuksiasi myös ammattiin opiskelun aikana.

eSport-urheiluvalmennuksessa on mahdollista suorittaa 15 osaamispisteen paikallisesti valittava tutkinnon osa ”Urheiluvalmennus osana ammattiin opiskelua”. eSport-lajivalmennusta on 1,5 tuntia viikossa ja oheisharjoittelua 1,5 tuntia viikossa. 

Hakeutuminen eSport-valmennukseen tapahtuu tästä linkistä.
⇒ HUOM! Hakuaikaa jatkettu: hakuaika 15.6.–31.7.2023.

Hakemuksen liitteeksi voit lisätä tiimin lausunnon

Hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen.

Lue lisää

Image
Uimari ui radalla rintauintia
Sisältö

Urheiluvalmennus Hyvinkäällä ja Riihimäellä

Tältä sivulta saat tietoa Hyrian urheiluvalmennuksesta Hyvinkäällä ja Riihimäellä ammatillisen koulutuksen yhteydessä. Mikäli urheilet tavoitteellisesti jossakin seuraavista seuroista, mahdollistuu osallistuminen tiistaisin (klo 8-10.00) ja torstaisin (klo 14.00-16.00) oman seuran laji- ja/tai oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Kysy rohkeasti!