Hyvinkään Halo -valotapahtuma

Image
HALO 21 -valotapapahtuman banneri. Teksti: Halo Hyvinkään valoviikot. Olemme mukana.

Hyvinkään Halo – Yllättävän valoisa!

Vuodesta 2019 järjestetty valotapahtuma Hyvinkään Halo tuo valoa vuoden pimeimpään aikaan, tällä kertaa teemalla Valon kipinä.

Myös Hyria on mukana tuttuun tapaan! Hyrian valoteos "Leiritulet" on ihasteltavissa 28.31.10. 1822 Hyrian Nastassa ja Etapissa, osoitteissa Uudenmaankatu 17 & 20. "Leiritulet" kutsuu erilaiset ihmiset yhteen keskustelemaan, jakamaan kokemuksia ja oppimaan toinen toisiltaan. Hyrian rakennukset Nasta ja Etappi käyvät vuoropuheluun Uudenmaankadun vastakkaisilta puolilta. Hyrian Halo-valaistukset toteuttaa Torvinen Showtekniikka.

Perjantaina 29.10. klo 18–20.30 vietetään Hyvinkään Halo -valotapahtuman toista päivää juhlistamalla Vanhankirkonsillan ja Kipinän virallisia avajaisia! Luvassa on runsaasti erikoisohjelmaa! Hyrian Etappi-kampuksella, Uudenmaankatu 17, Tivoli Sariolan hevoskaruselli kutsuu mukaan pyörimään. Perjantai-illan parhaat burgerit voi ostaa matkaan Penalty Burgerista. Lettuja ja makkaraa myy Uudenmaan Erämatkat, kuten Hyrian ”Leiritulet”-valokohteen teemaan sopii.

Katso perjantain tapahtuman koko ohjelma sekä valokohteet: www.hyvinkaahalo.fi

Image
Hyvinkään Halo -valotapahtuman logo