Enemmän osaamista - monipuolisempaa meininkiä

Tarjoamme ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tavoitteenamme on opiskelijoiden työllistyminen. Yhteistyömme alueen elinkeinoelämän kanssa takaa, että opiskelu on käytännönläheistä ja monipuolista. Olemme edelläkävijä pedagogiikassa. Oppimisympäristömme ovat nykyaikaisia ja oikein mitoitettuja. Toimintamme on yhteisöllistä ja asiakaslähtöistä. Myös opiskelijat ja huoltajat kokevat olevansa osa yhteisöä. 

Vastaamme yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin nopeasti, räätälöidyllä ja laadukkaalla koulutuksella. Tuemme alueen kilpailukykyä koulutuksen keinoin. 

Vuosittain noin 10 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Koulutusvalikoimassamme on runsaasti eri tutkintoja useilta aloilta. Lisäksi voit suorittaa tutkinnon osia ja erilaisia lyhytkoulutuksia.

Toimipisteemme sijaitsevat pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.

Omistajat: Hyvinkään ja Riihimäen kaupungit, Hyria säätiö, Hausjärven ja Lopen kunnat. 


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.