Ravintola- ja catering-ala
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki)

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki)

Tutkinto on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille ja alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon suuntautuen kokin tai tarjoilijan tehtäviin. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Hakijalle on eduksi alan työkokemus.  

Tavoitteena on suorittaa Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija, joko valmistavan koulutuksen kautta tai osallistumalla suoraan tutkintotilaisuuksiin. Koulutuksen suorittanut osaa toimia laatu-, kustannus- ja asiakaspalvelutietoisesti ravintola-alan perusammattitaitoa vaativissa tehtävissä, kuten työntekijänä erityyppisissä ravitsemusliikkeissä sekä keittiössä että tarjoilu- ja myyntitehtävissä. 

Lisätietoja:

Kouluttaja Marjut Kylliäinen (Riihimäki)

puh. 050 568 8531

marjut.kylliainen(at)hyria.fi


Kouluttaja Seija Niemelä (Hyvinkää)

puh. 040 836 5593

seija.niemela(at)hyria.fi