CAD-paja, työvoimakoulutus

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Karankatu 3-5, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.
Tuotteet
Työvoimakoulutukset
Tekniikan erikoisammattitutkinto
Suunnitteluassistentin ammattitutkinto
Teknisen suunnittelun perustutkinto
CAD-paja, työvoimakoulutus
Kuvaus
TE-palvelut Kohderyhmä
Suunnittelun ja johtamisen koulutusohjelman koulutus on suunnattu ensisijaisesti teknillisen koulutuksen saaneille henkilöille (insinöörit ja arkkitehdit, teknikot, piirtäjät, muotoilijat tai riittävän työkokemuksen omaavat henkilöt), jotka tarvitsevat lisä-, tai työssä pysymisensä tueksi. 

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa teknisen suunnittelun perustutkinto tai suunnitteluassistentin ammattitutkinto tai näiden osia sekä tekniikan erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Tavoite
Tavoitteena on hallita oman alan työssä tarvittavia CAD- ja suunnitteluohjelmistoja.
    
Aika
Koulutuksen alussa on osaamisen kartoitus, jonka perusteella jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa määritellään koulutuksen kesto ja sisältö. 

Haku   

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku, hakusanana koulutuksen numero 663953. Tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.

Opiskelijavalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Opiskelijavalinnoista vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Koulutuksen aikaisista etuuksista saat lisätietoa Työ- ja elinkeinotoimistostasi tai TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksesta, Koulutusneuvonta, p. 0295 020 702 (ma–to klo 9.00–17.00, pe klo 9.00–16.15).

Lisätiedot
Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Hyvinkää
puh. 0295 040 000
uusimaa(at)te-toimisto.fi