Vartijan työn perusteet (40 t)

19.11. - 4.12.2016 klo 9 - 19

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Monolantie 103, Simola, Lappeenranta
Lisätietoja
turvanlyhytkoulutukset@hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu on 290€ (sisältää tutkintomaksun).
Tuotteet
Turvallisuusala
Vartijan työn perusteet
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Pätevyys- ja korttikoulutukset
Kuvaus


Kohderyhmä
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Koulutus antaa opiskelijalle vartijan työssä tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutus perustuu lakiin (282/2002) yksityisistä turvallisuuspalveluista. Henkilö, joka on suorittanut vartijan työn perusteet – kurssin (40 t) sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä väliaikaiseksi vartijaksi neljäksi kuukaudeksi kalenterivuodessa. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksyntä haetaan kotikunnan poliisilta hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen. 

Aika

Koulutuksen kesto on 40 tuntia.

Koulutuspäivät: 19.11., 20.11., 3.12. ja 4.12.

Haku
Hae koulutukseen tästä: Vartijan työn perusteet (40 t), 19.11. - 4.12.2016

Kokeen uusinta
Jos opiskelija ei läpäise näyttökoetta, voi sen uusia yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen opiskelijalla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan opiskelijaa 54 €/koe. Jos kolmaskaan koe ei mene läpi, pitää koulutus käydä kokonaan uudelleen.

Peruutusehdot
Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta hakuaikaan mennessä (viimeistään koulutusta edeltävän viikon perjantaina). Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % opiskelijamaksusta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.


Kouluttaja:
Teemu Aapavaara
puh. 041 458 2800
teemu.aapavaara@hyria.fi