Yrityksen suunnittelu, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Yrittäjän ammattitutkinto
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Perustutkinnot
Ammattitutkinnot
Jatkuva haku_Yrityksen suunnittelu
Kuvaus

Tietoa ja tukea yrityksen perustamiseen
Liiketalouden perustutkinnon tai Yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnittelet oman yrityksen perustamista.

Tavoite          

Yrityksen suunnittelu -kokonaisuus on sopivan mittainen, realistinen ja ajankohtainen kokonaisuus yritystoiminnan suunnittelusta.

Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoja yritystoiminnan alkuvaiheen suunnittelusta ja toiminnasta. Koulutuksesta on myös hyötyä, jos haet starttirahaa TE-toimistosta yritystoimintasi alkuun.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa näyttötutkintona Liiketalouden perustutkinnon tai Yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osia.

Aika

Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta. Koulutus sisältää lähiopetusta yhteensä 6 päivää klo 8.30–15.30 ja henkilökohtaista opintojen ohjausta sekä toimintatyylianalyysin yrittäjäprofiilista. Koulutuksen kokonaislaajuus on 320 tuntia.

Hinta             

Opiskelijamaksu 200 € ja tutkintomaksu 58 €, mikäli osallistuja suorittaa Yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osan. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen, verkkomateriaalin ja tutkintotilaisuuden. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Tutkintomaksu 58 €, mikäli osallistuja suorittaa Liiketalouden perustutkinnon tutkinnon osan. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen, verkkomateriaalin ja tutkintotilaisuuden. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.                

Opiskelijamaksu 700 € (sis. ALV 24 %), mikäli osallistuja osallistuu koulutukseen ilman osatutkinnon suorittamista. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin.

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Yrityksen suunnittelu, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake.
Lisätietoja: www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.