Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja, päiväkoulutus

16.1.2017 - 31.1.2019 klo 8 - 15

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Sakonkatu 1, Riihimäki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Perustutkinnot
Kiinteistöpalvelujen perustutkinto
Kuvaus

Kohderyhmä

Kiinteistöalasta kiinnostuneet, jotka toimivat erilaisten kiinteistönhoitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tehtävissä alan yrityksissä tai itsenäisinä yrittäjinä. Koulutus soveltuu myös alanvaihtajille.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Koulutus valmentaa kiinteistönhoidon ammattitehtäviin, joita ovat erilaiset kiinteistöjen hoitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvät työt. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitajan osaamisala (kiinteistönhoitaja). Koulutuksen suorittaneet ovat kiinteistönhoidon ammattilaisia, jotka toimivat erilaisten kiinteistönhoitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tehtävissä alan yrityksissä tai itsenäisinä yrittäjinä.

Aika

Koulutus alkaa 16.1.2017. Lähiopetusta on arkipäivisin klo 8 - 15. Koulutuksen kesto on noin kaksi vuotta. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta.

Haku

Hakuaika päättyy 6.1.2017. Hae koulutukseen tästä: Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja, päivä 16.1.2017

Oppisopimusasiat

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.