Ohjelmistot tehokäyttöön, Tietokoneen käyttäjän AB-kortti

17.10. - 4.12.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 500 € (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää opetuksen, ajokorttikokeet ja todistuksen.
Tuotteet
Tieto- ja viestintätekniikka
@-kortti, Tietokoneen käyttäjän A- ja AB-kortti
Tietotekniikkakoulutukset
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Ohjelmistot tehokäyttöön (Tietokoneen käyttäjän AB-kortti)
Kuvaus
Tietokoneen käyttäjän AB logo väri pieni (1)

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hyödyntää Office-ohjelmia ja niiden monipuolisia ominaisuuksia tehokkaasti ja ennen kaikkea sujuvasti. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat päivittää tietonsa uusimman Office-version mukaiseksi sekä oppia hyödyntämään ohjelmien ominaisuuksien laajemmin. Osallistujilta edellytetään ohjelmien perustuntemusta ja aiempaa käyttökokemusta.

Tavoite
Tavoitteena on oppia sujuvasti käyttämään kunkin ohjelman monipuolisia toimintoja ja toteuttamaan työvälineohjelmien yhteiskäyttöä ja siten säästämään työaikaa tärkeämmille asioille. Koulutuksen sisältö vastaa Tietokoneen käyttäjän AB-tasoa.

Aika
17.10.–4.12.2017, yht. 203 tuntia (lähiopetusta 70 tuntia ja itsenäisiä harjoituksia 133 tuntia). Lähiopetusta pääsääntöisesti tiistaisin klo 8.30–15.30.

Haku
Hakuaika päättyy 3.10.2017, jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Ohjelmistot tehokäyttöön - Tietokoneen käyttäjän AB-kortti, 17.10.2017

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.