Tietokoneen käyttäjän A-kortti

23.1. - 24.4.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 500 € (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää opetuksen, ajokorttikokeet ja todistuksen.
Tuotteet
Tieto- ja viestintätekniikka
@-kortti, Tietokoneen käyttäjän A- ja AB-kortti
Tietotekniikkakoulutukset
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Kuvaus
Tietokoneen käyttäjän A logo väri pieni (2)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia sujuvasti käyttämään tietokonetta ja Office-ohjelmia sekä ovat lähipäivien lisäksi valmiita opiskelemaan itsenäisesti verkossa olevan materiaalin avulla. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka haluavat päivittää tietonsa uusimpien ohjelmistojen mukaiseksi ja joilla on käytössä Office 2007/2010/2013/2016.

Tavoite   
Tavoitteena on Office-ohjelmien hyvä käytännön osaaminen. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa Tietokoneen käyttäjän A-kortti, @-kortti tai osia niistä.

Aika
23.1.–24.4.2017, yht. 273 tuntia, josta lähiopetusta 12 päivää (yht. 84 tuntia) ja etäopetusta 189 tuntia. Lähiopetusta pääsääntöisesti maanantaisin klo 8.30–15.30.

Opiskelu muodostuu lähipäivistä ja lähipäivien välissä tehtävistä itsenäisistä, verkko-oppimisympäristössä olevista harjoituksista ja opetusvideoista. Lähipäivinä annetaan valmiudet itsenäiseen opiskeluun ja käydään läpi ohjelman perustoiminnot. Lisäksi koulutus sisältää ajokorttikoepäivät. Ajokorttikokeiden suorittaminen ei ole pakollista.

Haku
Hakuaika päättyy 9.1.2017
, jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Tietokoneen käyttäjän A-kortti, 23.1.2017

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.