Kotityöpalvelujen ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaja koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain tutkintomaksun 58 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Kotityöpalvelujen ammattitutkinto
Kuvaus
Kotityöpalvelujen_ammattitutkinto_nonstop (pdf) (123.6 KB)

Kohderyhmä    

Tutkinto on tarkoitettu kotityöpalvelutehtävistä kiinnostuneille, alalle soveltuville henkilöille. Hakijalla tulee olla riittävä suomen kielen taito.

Tavoite   
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Kotityöpalvelujen ammattitutkinto. Tutkinto antaa valmiudet työskennellä tavoitteellisesti, joustavasti ja ammattimaisesti työpaikkojen muuttuvien tarpeiden mukaan.

Kotityön ammattilainen työskentelee asiakkaiden kodeissa joko palveluja tuottavan yrityksen, yhdistyksen tai julkisen työnantajan työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Aika   
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun – oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on keskimäärin noin 1 vuosi.

Valmistava koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työssäoppimista.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Kotityöpalvelujen ammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.