Vesityökorttikoulutus- ja testi, allasvesi

4.11.2016 klo 9 - 16

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Allasveden vesityökorttikoulutus + osaamistesti 220 €/hlö (sis. ALV 24%). Hinta sisältää materiaalin, opetuksen, testin, todistuksen ja kortin. Pelkkä osaamistesti 85 €/hlö (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää testin ja kortin.
Tuotteet
Rakennus- ja talotekniikka-ala
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Pätevyys- ja korttikoulutukset
Talotekniikka-ala
Vesityökortti
Kuvaus
Uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa laitoksissa työskentelevällä, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava Valviran antama todistus eli vesityökortti laitosteknisestä ja allasvesihygieenisestä osaamisesta. Vesityökortti pitää olla henkilöillä, jotka työskentelevät laitoksissa, joissa uima-allas on tarkoitettu käytettäväksi siten, että yleisöllä on mahdollisuus päästä sinne joko maksua vastaan tai vastikkeetta. Soveltamisen lähtökohtana ovat altaat, joissa on vähintään veden kierto, suodatus ja desinfiointi.

Lisätietoja saat Valviran kotisivuilta: www.valvira.fi/ymparistoterveys/terveydensuojelu/vesityokortti

Vesityökorttikoulutus_ja_testi_041116 (pdf) (175.9 KB)

Kohderyhmä           

Uima-allasveden kanssa tekemisissä oleville ja/tai aiheesta kiinnostuneille sekä uimalassa, uimahallissa, kylpylässä, vesipuistossa, virkistymis-, kuntoutus- tai hierontalaitoksessa tai muussa vastaavassa laitoksessa työskentelevät, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevät.

Aika              
4.11.2016 klo 9–14.45 koulutus ja klo 15–16 testi. Koulutus toteutetaan luentomallisena lähiopetuksena.

Päivän päätteeksi on mahdollista osallistua allasvesihygieeniseen osaamistestiin, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin (voimassa 5 vuotta). Osaamistestiin osallistujien on todistettava henkilöllisyytensä (virallinen henkilötodistus mukaan!). Testiin voi osallistua myös ilman koulutukseen osallistumista.

Haku          
Hakuaika päättyy 27.10.2016. Hae koulutukseen tästä: Vesityökorttikoulutus ja -testi, 4.11.2016

Peruutusehdot
Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta 27.10.2016 mennessä. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % opiskelijamaksusta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.