Vanhustyön erikoisammattitutkinto, tutkinnon osa: Kuolevan ihmisen hoitaminen

9.1. - 30.8.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 200 € ja tutkintomaksu on 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Vanhustyön erikoisammattitutkinto
Sosiaali- ja terveysala
Studentum Aikuiskoulutus
Erikoisammattitutkinnot
Kuvaus

VEAT_Kuolevan_ihmisen_hoit_2017 (pdf) (123.6 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan vanhustyössä.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite         

Osaamisen ja asiantuntijuuden kehittäminen kuolevan ihmisen hoitamisessa. Koulutuksen jälkeen opintoja on mahdollista jatkaa koko Vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittamiseen.

Aika              

9.1.–30.8.2017. Koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna sisältäen lähi- ja etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetusta on maanantai-iltaisin klo 17.00–20.15, keskimäärin kaksi kertaa kuussa (yhteensä 8 iltana).

Haku            

Hakuaika päättyy 16.12.2016, jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Vanhustyön erikoisammattitutkinto, tutkinnon osa Kuolevan ihmisen hoitaminen, 9.1.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.  

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.