Vanhustyön erikoisammattitutkinto

9.1.2017 - 30.12.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 600 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Vanhustyön erikoisammattitutkinto
Sosiaali- ja terveysala
Studentum Aikuiskoulutus
Erikoisammattitutkinnot
Kuvaus

Vanhustyön_eat_2017 (pdf) (124.2 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vanhustyön ammattilaisille, jotka haluavat löytää työhönsä jotakin uutta, kehittää itseään ja osaamistaan monipuolisesti vanhustyön eri osaamisalueilla. 

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite         

Koulutuksen tavoitteena on syventää osallistujien osaamista vanhustyössä – uusinta tietoa, taitoa ja osaamista yhdistämällä.

Aika              

9.1.2017–30.12.2018.

Valmistava koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan maanantai-iltaisin klo 17.00–20.15 keskimäärin kaksi kertaa kuussa. Jokaisessa tutkinnon osassa on kahdeksan (8) lähiopetuskertaa.

Haku            

Hakuaika päättyy 16.12.2016. Hae koulutukseen tästä: Vanhustyön erikoisammattitutkinto, 9.1.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.  

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.