Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja

4.9.2017 - 31.12.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Sakonkatu 1, Riihimäki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto
Sähköala
Studentum Aikuiskoulutus
Perustutkinnot
Kuvaus
Sähkö- ja automaatiotekniikan pt_2017_Riihimäki (pdf) (123.4 KB)

Kohderyhmä

Alasta kiinnotuneet sekä sähköalan peruskoulutuksen keskeyttäneet henkilöt, joilla on alalle soveltuva terveys sekä normaali näkö- ja väriaisti.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto. Koulutuksen suorittaneet pystyvät työskentelemään alan tehtävissä. Tutkinnon suorittanut osaa lukea sähköpiirustuksia sekä asentaa sähkölaitteita ja verkkoja suunnitelmien mukaisesti, taloudellisesti ja turvallisesti. Hänellä on tietoisuus viranomais- ja turvallisuusmääräyksistä ja hän osaa noudattaa niitä työn eri vaiheissa.        

Aika

4.9.2017 - 31.12.2019. Koulutus tapahtuu iltaisin (kahtena iltana viikossa klo 17 - 21), joten opiskelu on mahdollista myös työn ohessa.

Koulutuksen alussa kartoitetaan ammatillinen osaaminen ja laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Valmistava koulutus sisältää omatoimista tiedon hankintaa, lähijaksoja, etätehtäviä ja käytännön tehtäviä työsalissa.

Haku

Hakuaika päättyy 11.8.2017Hae koulutukseen tästä: Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja, 4.9.2017

Oppisopimusasiat

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.