Hirsirakentajan koulutus

4.9.2017 - 31.12.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koska koulutus sisältää muitakin kuin perustutkinnon tutkinnon osia, opiskelijoilta peritään opiskelijamaksu 200 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Rakennus- ja talotekniikka-ala
Hirsirakentaja
Hirsirakentajan koulutus (rakennusalan perustutkinnon osa)
Perustutkinnot
Kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu hirsirakentamisesta ja hirsitalojen pystytyksestä kiinnostuneille sekä rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille ammattitaitonsa laajentamiseen.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Tavoitteena on, että opiskelija osaa pystyttää tehdasvalmisteisia hirsikehikoita, tehdä ikkunoiden ja ovien asennukset sekä sisäkirvestyöt. Hän osaa tehdä piirustusten ja ohjeiden mukaan hirsikehikoita pyöreistä luonnonhirsistä ja sahatusta hirrestä. Opiskelija tietää hirsitalojen laatuvaatimukset ja osaa koota teollisesti valmistettuja hirsitaloja. Hän hallitsee määrälaskennan sekä osaa suunnitella ja hinnoitella työnsä. Koulutuksen jälkeen opiskelija pystyy toimimaan itsenäisenä yrittäjänä tai työporukan vetäjänä.

Aika

4.9.2017 - 31.12.2019.

Koulutuksen kesto määritellään yksilökohtaisesti ja aikaisempi osaaminen otetaan huomioon. Koulutus järjestetään ilta- ja monimuoto-opiskeluna (lähiopetus ma - to klo 17.00 - 20.30), joten opiskelu työn ohessa on mahdollista.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jonka laadintaan vaikuttavat opiskelijan omat tarpeet sekä aikaisempi koulutus ja työkokemus.

Haku

Hakuaika päättyy 11.8.2017. Hae koulutukseen tästä: Hirsirakentajan koulutus, 4.9.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot  
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.