Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

9.1.2017 - 4.1.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Karankatu 3-5, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Turvallisuusalan perustutkinto
Turvallisuusala
Studentum Aikuiskoulutus
Perustutkinnot
Kuvaus

Kohderyhmä 

Turvallisuusalan perustutkinto on tarkoitettu turvallisuusalan perustehtäviin aikoville ja niissä jo toimiville sekä jatko-opiskelukelpoisuuden haluaville.

Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto. Miehillä mielellään myös suoritettu asevelvollisuus. 

Tavoite         

Tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneilla on laaja-alaiset perusvalmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvallisuussektorin aloilla. Koulutus on mahdollista suorittaa joko oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Aika

9.1.2017 - 4.1.2019. Lähiopetusta on 7-8 pv/kk. 

Haku             

Hakuaika päättyy 18.12.2016. Kaikki hakijat kutsutaan opintojen henkilökohtaiseen suunnittelupäivään, joka järjestetään 9.1.2017. Hae koulutukseen tästä: Turvallisuusalan pt, turvallisuusvalvoja, 9.1.2017

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)


Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.