Verkosta tuottoa ja tehoa, Liiketalouden perustutkinnon tutkinnon osa, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Verkkokaupan perustajan koulutus
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Startti verkkokauppaan ja verkkomarkkinointiin
Jatkuva haku_Verkosta tuottoa ja tehoa
Kuvaus
Verkosta_tuottoa_ja_tehoa_nonstop (pdf) (218.8 KB)

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet tutustumaan verkkomarkkinoinnin ja -viestinnän, sosiaalisen median ja verkkokaupan välineisiin ja niiden hyödyntämiseen uudella tavalla yrityksen asiakkuusmarkkinoinnissa ja sähköisessä kaupankäynnissä. Tulosta ei tehdä hakuammunnalla vaan tarkalla tähtäyksellä!

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Koulutuksen jälkeen pystyt:
  • Suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköistä markkinointia ja mobiilimarkkinointia osana yrityksen digitaalista markkinointiviestintää
  • Käyttämään tietoturvallisesti sosiaalisen median välineitä ja palveluja verkkomarkkinoinnissa ja -yhteisöissä
  • Ottamaan käyttöön verkkosivuston ja ylläpitämään sitä
  • Ottamaan käyttöön ja ylläpitämään verkkokauppaa
  • Tekemään verkolla tulosta.

Tavoite
Tavoitteena on tutustua verkkoviestinnän, mobiilimarkkinoinnin välineisiin ja niiden käytännön toteutuksiin. Koulutuksen tavoitteena on myös perehtyä käytännössä sosiaalisen median työkaluihin ja niiden hyödyntämiseen verkkoyhteisöissä. Koulutuksessa perustetaan verkkosivut, johon lisätään verkkokauppa.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa näyttötutkintona Liiketalouden perustutkinnon Sähköinen kaupankäynti tai Verkkopalvelun tuottaminen ja ylläpito -tutkinnon osa.

Aika   
Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Koulutukseen toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta. Koulutus sisältää lähiopetusta yhteensä 5 lähipäivää klo 8.30 - 15.30 ja henkilökohtaista opintojen ohjausta. Koulutuksen kokonaislaajuus on yhteensä 280 tuntia.

Tutkinnon osaan valmistavan koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta lähtötilanteesta ja tavoitteista.

Hinta

Tutkintomaksu 58 €, mikäli osallistuja suorittaa Liiketalouden perustutkinnon tutkinnon osan. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen, verkkomateriaalin ja tutkintotilaisuuden. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Opiskelijamaksu 700 € (sis. ALV 24 %), mikäli osallistuja osallistuu koulutukseen ilman osatutkinnon suorittamista. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin.

Haku

Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Verkosta tuottoa ja tehoa, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake.
Lisätietoja: www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.