Liiketalouden perustutkinto, merkonomi - Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala ja Talous- ja toimistopalveluiden osaamisala

11.1.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelija kustantaa itse.
Tuotteet
Liiketalouden perustutkinto
Liiketalous
Studentum Aikuiskoulutus
Perustutkinnot
Kuvaus
Liiketalouden_perustutkinto_tammikuu_2017 (pdf) (132.1 KB)

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka haluavat valmistua merkonomiksi joustavasti ja työelämälähtöisesti. Tutkinto soveltuu hyvin myös alanvaihtajille.

Edellytykset näyttötutkinnon suorittamiseen:

  • Opiskelijalla on työpaikka tai työssäoppimispaikka
  • Opiskelijan työnantaja on sitoutunut opiskeluun
  • Opiskelijalla on käytössään tietokone ja Internet-yhteys, koska opiskelu tapahtuu myös verkon välityksellä.
  • Tutkinnon edellyttämä ammattitaito hankitaan pääasiassa työtehtävissä.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa liiketalouden perustutkinto näyttötutkintona. Liiketalouden perustutkinnon suorittaja valitsee joko:

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalan, jossa tutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän toimenpiteiden tehtävissä tai

Talous- ja toimistopalveluiden osaamisalan, jossa tutkinnon suorittanut sijoittuu esimerkiksi kirjanpitäjäksi, reskontranhoitajaksi, laskuttajaksi, palkanlaskijaksi, palkka-assistentiksi, toimistoassistentiksi tai toimistosihteeriksi.

Aika
Orientaatio koulutukseen järjestetään 11.1.2017 klo 8.30–15.30. Orientaatioon osallistuminen on edellytys koulutuksen aloittamiselle. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen (maksimi 3 vuotta), riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta noin 2 pv/kk. Opiskelu toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta.  Opintoihin sisältyy lisäksi henkilökohtaista opintojen ohjausta. Lähiopetuksessa on joulu- ja kesätauot.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika päättyy 4.1.2017. Hae koulutukseen tästä: Liiketalouden perustutkinto, 11.1.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä!

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.