Varastoalan ammattitutkinto

13.1.2017 - 31.5.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Teollisuuskatu 22a, Riihimäki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Varastoalan ammattitutkinto
Logistiikka-ala
Studentum Aikuiskoulutus
Ammattitutkinnot
Kuvaus

Varastoalan AT_130117 (pdf) (178.6 KB)

Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on kokemusta varastossa tai terminaalissa työskentelystä sekä halua kehittää omaa ammattitaitoaan.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät valmiudet varastotoimintojen kokonaisuuksien hallinnasta ja suorittaa varastoalan ammattitutkinto näyttötutkintona, henkilökohtaisen näyttösuunnitelman mukaisesti. Tutkinto suoritetaan omissa työtehtävissä, omalla työpaikalla.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Aika
Koulutus alkaa orientaatiopäivällä 13.1.2017 ja päättyy 31.5.2018.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, koostuen lähiopetuspäivistä, etäopiskelusta verkko-oppimisympäristössä ja omalla työpaikalla tapahtuvasta työssäoppimisesta.
Valmistava koulutus sisältää noin 17 lähipäivää, riippuen  valinnaisista opinnoista ja tarvittavista korttisuorituksista.

Haku
Hakuaika päättyy 4.1.2017,
jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Varastoalan ammattitutkinto, 13.1.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)   
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.