Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

14.3.2017 - 30.4.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu on 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Perhepäivähoitajan ammattitutkinto
Sosiaali- ja terveysala
Studentum Aikuiskoulutus
Ammattitutkinnot
Kuvaus

Perhepäivähoitaja_2017_3_14 (pdf) (215.6 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu päivähoidon työntekijöille, jotka haluavat suorittaa Perhepäivähoitajan ammattitutkinnon.

Hakijoilta edellytetään alan työpaikkaa, valmiuksia itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhankintaan sekä työkokemusta alalta.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite       

Koulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia suorittaa Perhepäivähoitajan ammattitutkinto. Eri sektoreilla työskentelevät kasvatus- ja ohjaustyön ammattilaiset saavat jo koulutusvaiheessa valmiuksia moniammatilliseen yhteistyöhön sekä tietoa eri sektoreiden toiminnasta.

Aika       

14.3.2017 - 30.4.2019. Lähiopiskelua on 2 päivää/kk.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta. Lähiopiskelupäivien välillä opiskelijat tekevät etätehtäviä, joiden tarkoituksena on ohjata oppimista tutkinnon tavoitteiden suuntaisesti. 

Haku         

Hakuaika päättyy 31.1.2017, jonka jälkeen varmistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Perhepäivähoitajan ammattitutkinto, 14.3.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)  

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.