Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

14.3.2017 - 30.4.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu on 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto
Sosiaali- ja terveysala
Studentum Aikuiskoulutus
Ammattitutkinnot
Kuvaus

Lasten_ja_nuorten_erityisohjaajan_at_2017_3_14 (pdf) (215.5 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kasvatus- ja ohjaustyössä työskenteleville, jotka haluavat suorittaa Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon.

Hakijoilta edellytetään alan pohjakoulutusta ja työpaikkaa, valmiuksia itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhankintaan. Työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite  

Koulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia suorittaa ammattitutkinto. Eri sektoreilla työskentelevät kasvatus- ja ohjaustyön ammattilaiset saavat jo koulutusvaiheessa valmiuksia moniammatilliseen yhteistyöhön sekä tietoa eri sektoreiden toiminnasta.

Aika              

14.3.2017 - 30.4.2019. Lähiopiskelua on 2 päivää/kk.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta. Lähiopiskelupäivien välillä opiskelijat tekevät etätehtäviä, joiden tarkoituksena on ohjata oppimista tutkinnon tavoitteiden suuntaisesti.

Haku            

Hakuaika päättyy 31.1.2017, jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto, 14.3.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.