Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto

9.1.2017 - 30.12.2018 17.00–20.15

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 600 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto
Sosiaali- ja terveysala
Studentum Aikuiskoulutus
Erikoisammattitutkinnot
Kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja sekä riittävä työkokemus psykiatrisen hoidon tutkinnon osien työelämän aloilta.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite         

Näyttötutkintoon valmistavan koulutuksen tavoitteena on edistää valmiuksia toimia verkostoituneessa ja moniammatillisessa psykiatrisen hoidon palvelujärjestelmässä, syventää tieto- ja taitoperustaa psykiatrisen hoidon alueilla sekä lisätä valmiuksia itsensä ja työn kehittämiseen.

Aika              

9.1.2017 - 30.12.2018. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2 iltaa/kk (maanantaisin klo 17.00–20.15). Opiskelussa on kesätauko.

Valmistavan koulutuksen pituus on noin 1,5 - 2 vuotta. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa monimuoto-opiskeluna sisältäen lähiopiskelua iltaisin, etäopiskelua ja itsenäistä opiskelua. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksessa, mikäli hakijalla on tutkintoon sopiva työpaikka.

Haku        

Hakuaika päättyy 16.12.2016. Hae koulutukseen tästä: Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, 9.1.2017

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.