Seksuaalineuvojan koulutus (20 ov)

6.3.2017 - 26.3.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Kauppalankatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 900 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Sosiaali- ja terveysala
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Seksuaalineuvojan koulutus
Kuvaus
Seksuaalineuvoja_2017_3_6 (pdf) (203 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan tutkinnon (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai opetus- tai kasvatusalan tutkinnon suorittaneille (sosionomi, lastentarhanopettaja) henkilöille, jotka haluavat lisätä ammattitaitoaan ja asiantuntijuuttaan seksuaalisuuteen liittyvissä aiheissa.  Koulutukseen valitaan 15  opiskelijaa.

Tavoite         

Koulutuksen tavoitteena on lisätä asiantuntemusta seksuaaliterveyden alueella ja antaa valmiuksia toteuttaa seksuaalineuvontaa, edistää seksuaaliterveyttä ja antaa teoreettisen perustan seksuaalineuvontatyölle. Koulutuksen suorittanut kykenee käyttämään seksuaalineuvonnan menetelmiä erilaisissa elämäntilanteissa ja erityiskysymyksiin liittyen. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia kohdata seksuaali-identiteetin ja seksuaalisen väkivallan kysymyksiä ja tehdä eheyttäviä interventioita. Koulutuksen käynyt kykenee arvioimaan omaa seksologista osaamistaan ja kehittää ammattieettistä otettaan työhön.

Aika              

6.3.2017–26.3.2018, 20 ov. Koulutukseen sisältyy 18 lähipäivää.

Kouluttajat    

  • Vastuukouluttaja Tanja Simola (kätilö-terveydenhoitaja AMK, TtM, seksuaalineuvoja)
  • Tanja Koivula (terveydenhoitaja-sairaanhoitaja, TtM, psykoterapeutti, laaja-alainen perheterapeutti)
  • Heidän lisäkseen kouluttajina muita asiantuntijoita.

Haku            

Hakuaika päättyy 31.12.2016, jonka jälkeen vahvistuu koulutuksen toteutuminen. Hae koulutukseen tästä: Seksuaalineuvojan koulutus, 6.3.2017

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.