Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja - Eläintenhoidon osaamisala

11.1.2017 - 31.5.2019

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelija kustantaa itse.
Tuotteet
Maatalousalan perustutkinto
Maatalousala
Studentum Aikuiskoulutus
Perustutkinnot
Kuvaus

Maatalousalan pt eläintenhoitaja (pdf) (200.1 KB)

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ammattitaitonsa uudistamista ja ammatillisen osaamisen ylläpitoa tai työtehtävien muuttuessa uuden ammatin.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite  

Tutkinnon suorittamisen jälkeen eläintenhoitaja hoitaa ja kasvattaa eläimiä erilaisissa eläintenhoitoalan yrityksissä. Hänellä on laajat perustiedot eläinten hyvinvoinnista. Hän käyttää työssä tarvittavia koneita ja laitteita. Eläintenhoitajalla on valmiudet perustaa eläintenhoitoalan yritys tai toimia eläintenhoitajana maatilalla, lomittajana, kotieläinpuistossa, eläinkaupassa, tutkimuslaitoksissa, eläinhoitolassa ja muissa eläinalan yrityksissä.

Aika

11.1.2017 - 31.5.2019. Koulutuksen kesto on noin 1,5 - 2,5 vuotta. Lähiopetuksessa kesätauko.

Valmistava koulutus on monimuoto-opetusta ja perustuu lähipäiviin koululla (noin 4-8 pv/kk), itsenäiseen opiskeluun (=etätehtävät) sekä työssäoppimisjaksoihin. Lähipäivät toteutetaan päiväopiskeluna, 7 t/päivä. Työelämälähtöisyyden toteutumiseksi suuri painopiste on useissa työssäoppimisjaksoissa. Yleistä on, että työssäoppimisjaksot ovat pituudeltaan 1 - 2 kuukauden mittaisia.  Työssäoppimisjaksoja tulee käydä sekä tuotantoeläimiin sekä pieneläimiin painottuen.

Koulutusohjelma soveltuu toteutettavaksi myös oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona henkilökohtaisen suunnitelman mukaan aitoja työtehtäviä tehden.

Haku

Hakuaika 1.8. - 30.10.2016. Hae koulutukseen tästä: Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja, 11.1.2017

Oppisopimusasiat

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot                                                                                                 

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä!

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.