PUUTURVA P3 Myrskypuiden käsittely

7. - 9.12.2016

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Päivämaksu on 150 € (sis. alv 24 %) sisältäen teoriaopetuksen, maastoharjoitukset sekä osaamisen testaamisen.
Tuotteet
Metsäala
Puuturva
Kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu puuston käsittelyn ammattilaisille, jotka haluavat varmistaa osaamisensa erityistä ammattitaitoa vaativassa ja edellyttävässä kohteissa, kuten myrskypuiden käsittelyssä.

Kurssin suorittaminen edellyttää aikaisempia pätevyysmoduulisuorituksia: P0 (moottorisahan käyttö ja huolto), P1 (puun peruskaatotekniikka) sekä P2 (vaativa puunkaatotekniikka) tai vastaavan työelämässä hankitun vankan kokemuksen ja osaamisen.

Tavoite 

Koulutuksen jälkeen opiskelija osaa arvioida riskejä, suunnitella korjuutyötä sekä käsitellä myrskyn vahingoittamia puita ennen kaikkea turvallisesti ja ergonomisesti.
 
Koulutus ja pätevyyden testaaminen on pilotoitu ESR -hankkeessa 2011 - 2012. Vielä kehittämisen kohteena olevan PUUTURVA -pätevyyskortin avulla on mahdollisuus osoittaa osaamisensa esim. työnantajalle/työn tilaajalle. Hyväksytysti suoritettu testi dokumentoidaan todistuksella, kunnes pätevyyskorttijärjestelmä on voimassa.

Aika

7. - 9.12.2016.

Kokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä ja yhdestä testipäivästä. Testipäivä järjestetään 9.12.2016. Kurssin voi suorittaa myös kaksipäiväisenä ilman osaamisen testausta. Testaukseen voi ilmoittautua myös erikseen.

Haku

Hakuaika päättyy 30.11.2016. Koulutusryhmäkoko on rajattu kuuteen opiskelijaan. Hae koulutukseen tästä: PUUTURVA P3, Myrskypuiden käsittely, 7. - 9.12.2016

Peruutusehdot 

Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta 30.11.2016 mennessä. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % opiskelijamaksusta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaan.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.