PUUTURVA P2 Vaativa puunkaatotekniikka

15. - 17.11.2016

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Päivämaksu 150 € (sis. alv 24 %) sisältäen teoriaopetuksen, käytännön harjoitukset ja osaamisen testaamisen.
Tuotteet
Metsäala
Puuturva
Kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu puuston käsittelyn ammattilaisille jotka haluavat varmistaa osaamisensa vaativissa olosuhteissa (tiet, linjat) sekä tukkipuukokoisten puiden käsittelyssä. 

Kurssin suorittaminen edellyttää aikaisempia pätevyysmoduulisuorituksia: P0 (moottorisahan käyttö ja huolto) sekä P1 (puun peruskaatotekniikka) tai vastaavan työelämässä hankitun vankan kokemuksen ja osaamisen. 
    
Tavoite

Koulutuksen jälkeen opiskelija tietää ja osaa arvioida vaativien puiden kaatoon liittyviä riskejä, suunnitella korjuutyötä sekä työskennellä turvallisesti käsittelyn kannalta eri tavoin vaativien puiden kanssa.

Koulutus ja pätevyyden testaaminen on pilotoitu PUUTURVA -hankkeessa 2011 - 2012. Vielä kehittämisen kohteena olevan PUUTURVA -pätevyyskortin avulla on ammattihenkilöllä mahdollisuus osoittaa osaamisensa esim. työtarjouksen jättämisen yhteydessä. Hyväksytysti suoritettu testi dokumentoidaan todistuksella kunnes pätevyyskorttijärjestelmä on voimassa.

Aika

15. - 17.11.2016.

Kokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä ja yhdestä testipäivästä. Testipäivä järjestetään 17.11.2016. Lähiopetus on klo 8.15 - 16.00. Kurssin voi suorittaa myös kaksipäiväisenä ilman osaamisen testausta. Testaukseen voi ilmoittautua myös erikseen.

Haku

Hakuaika päättyy 8.11.2016. Koulutusryhmäkoko on rajattu kuuteen opiskelijaan. Hae koulutukseen tästä: PUUTURVA P2, Vaativa puunkaatotekniikka, 15. - 17.11.2016

Peruutusehdot 

Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta 8.11.2016 mennessä. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % opiskelijamaksusta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaan.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.