Vartijan työn perusteet (40 t)

16. - 22.12.2016 klo 8.15

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Malmin asematie 6, Helsinki
Lisätietoja
turvanlyhytkoulutukset@hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu on yksityishenkilöille 129 € + tutkintomaksu 58 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Tuotteet
Turvallisuusala
Vartijan työn perusteet
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Pätevyys- ja korttikoulutukset
Kuvaus

Vartijan työn perusteet (40 t) 2016 (pdf) (134.3 KB)

Kohderyhmä
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Koulutus antaa opiskelijalle vartijan työssä tarvittavat tiedot ja taidot. Henkilö, joka on suorittanut vartijan työn perusteet – kurssin (40 t) sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä väliaikaiseksi vartijaksi neljäksi kuukaudeksi kalenterivuodessa. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksyntä haetaan kotikunnan poliisilta hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen. Koulutus perustuu lakiin (282/2002) yksityisistä turvallisuuspalveluista.

Aika
Koulutuksen kesto on 40 tuntia.

Haku
Hae koulutukseen tästä: Vartijan työn perusteet (40 t), 16. - 22.12.2016

Kokeen uusinta
Jos opiskelija ei läpäise näyttökoetta, voi sen uusia yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen opiskelijalla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan opiskelijaa 54 €/koe. Jos kolmaskaan koe ei mene läpi, pitää koulutus käydä kokonaan uudelleen.

Peruutusehdot
Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta hakuaikaan mennessä (viimeistään koulutusta edeltävän viikon perjantaina). Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % opiskelijamaksusta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.