Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi

30.11.2016

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Koulutus ja testi 124 € (sis. alv 24%) sisältäen materiaalin, opetuksen, testin, todistuksen ja kortin. Testi 62 € (sis. alv 24%) sisältäen testin, todistuksen ja kortin.
Tuotteet
Ravintola- ja catering-ala
Hygieniakoulutus ja hygieniaosaamistesti
Pätevyys- ja korttikoulutukset
Kuvaus

Hygieniakoulutus_syksy (pdf) (112.8 KB)

Kohderyhmä

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Lisätietoa saa Elintarviketurvallisuusviraston Internet-sivuilta www.evira.fi.

Aika                

Koulutus klo 9.00–14.45 ja testi klo 15.00–16.30  

Testiin voi osallistua myös ilman koulutuspäivää. Testi on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo aiemmin hankittu tietämys hygienia-asioista.

Hinta                   

Koulutus ja testi 124 € (sis. alv 24%) / henkilö sisältäen materiaalin, opetuksen, testin, todistuksen ja kortin. Testi 62 € (sis. alv 24%) / henkilö sisältäen testin, todistuksen ja kortin.

Järjestämme myös yrityksille räätälöityjä kursseja ja testejä.

Ilmoittautumiset

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutuksiin viisi päivää ennen kyseistä koulutuspäivää.

Hae koulutukseen tästä: Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi, 13.9.2016

Hae koulutukseen tästä: Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi, 12.10.2016

Hae koulutukseen tästä: Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi, 30.11.2016

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta viikkoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumis-maksusta. Mikäli ilmoittautunut jättää saapumatta koulutukseen/testiin ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen/testin muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.