Kaukolämpöjohtojen liitostyön valvonta- ja asennuskoulutus

7. - 9.12.2016

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
1250 € (sis. ALV 24 %), josta veroton osuus on 1008,06 €
Tuotteet
Kaukolämpö- ja muoviala
Studentum Aikuiskoulutus
Kaukolämpöjohtojen liitostyön valvonta- ja asennuskoulutus
Kuvaus

Luvanvaraisuus

Energiateollisuus ry (ET) suosittelee, että kaukolämpöyritykset teettäisivät kaukolämpöjohtojen liitostöitä vain asennusoikeudet omaavilla urakoitsijoilla, ja hyväksyisivät liitostöihden tekijöiksi vain  liitostyötodistuksen omaavat asentajat. ET:n nettisivuilta www.energia.fi/energia-ja-ymparisto/kaukolampo-ja-kaukojaahdytys/kaukolampojohtojen-laadunvarmistus -> Erityisohje 2 löytyvät asennusoikeus- ja liitostodistusmenettelyä koskevat ohjeet sekä hakemuslomakkeet (erityisohjeen liitteet 1 ja 2) palautusosoitteineen ja tarvittavia liitteitä koskevine tietoineen. Ko. sivulta löytyvät myös ajantasaiset tiedotteet/luettelot voimassa olevista asennusoikeuksista ja liitostyötodistuksista.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaukolämpöjohtojen liitostöitä suorittavien yritysten työnjohtajille ja asentajille sekä kaukolämpöyritysten valvojille ja asentajille.
Kaukolämpöjohtojen_liitostyön_valvonta_ja_asennuskoulutus_7-9.12.2016 (pdf) (113.1 KB)

Tavoite
Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille liitostyötodistuksen myöntää hake­muksesta Energiateollisuuden ylläpitämän kaukolämpöjohtojen laadunvarmistusjärjestelmän laadunvalvontatoimikunta.

Haku
Hakuaika päättyy 1.12.2016Hae koulutukseen tästä: Kaukolämpöjohtojen liitostyön valvonta- ja asennuskoulutus, 7. - 9.12.2016

Peruutusehdot
Hakemuksesi on sitova
, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta hakuajan päättymiseen mennessä. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.