Muovin lankahitsauskoulutus kaukolämpöasentajille

16. - 18.11.2016

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
1190 € (sis. ALV 24 %), josta veroton osuus on 959,68 €
Tuotteet
Kaukolämpö- ja muoviala
Studentum Aikuiskoulutus
Muovin lankahitsauskoulutus (3pv)
Pätevyys- ja korttikoulutukset
Kuvaus

Luvanvaraisuus
Energiateollisuus ry (ET) suosittelee, että kaukolämpöyritykset teettäisivät kaukolämpöjohtojen muovisuojakuoren hitsaustöitä vain ko. asennusoikeudet omaavilla urakoitsijoilla, ja hyväksyisivät hitsaustöiden tekijöiksi vain ko. työt kattavan liitostyötodistuksen omaavat asentajat ET:n nettisivuilta www.energia.fi/energia-ja-ymparisto/kaukolampo-ja-kaukojaahdytys/kaukolampojohtojen-laadunvarmistus -> Erityisohje 2 löytyvät asennusoikeus- ja liitostodistusmenettelyä koskevat ohjeet sekä hakemuslomakkeet (erityisohjeen liitteet 1 ja 2) palautusosoitteineen ja tarvittavia liitteitä koskevine tietoineen. Ko. sivulta löytyvät myös ajantasaiset tiedotteet/luettelot voimassa olevista asennusoikeuksista ja liitostyötodistuksista.

Muovin_lankahitsauskoulutus_kaukolämpöalalle_16.-18.11.16 (pdf) (111.9 KB)

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaukolämpöjohtojen muovisuojakuoren hitsaustöitä suorittavien yritysten työnjohtajille ja asentajille sekä kaukolämpöyritysten valvojille ja asentajille. Koulutukseen valitaan 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoite
Koulutuksen suorittaneella on perustiedot muovisuojakuorien hitsauksesta ekstruuderi- ja kuumailmahitsauslaitteilla. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille muovisuojakuoren hitsaustyöt kattavan liitostyötodistuksen myöntää hakemuksesta Energiateollisuuden ylläpitämän kaukolämpöjohtojen laadunvarmistusjärjestelmän laadunvalvontatoimikunta.
   
Haku
Hakuaika päättyy 4.11.2016. 
Hae koulutukseen tästä: Muovin lankahitsauskoulutus kaukolämpöasentajille; 16.11.2016

Peruutusehdot
Hakemuksesi on sitova
, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.