CNC- ja koneistustekniikan koulutus

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Koulutuksen hinta määräytyy sisällön ja laajuuden mukaan
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_CNC- ja koneistajan koulutus
Jatkuva haku_CNC- ja koneistustekniikan koulutus, työvoimakoulutus
Kuvaus

Koneistuksen ja CNC-tekniikan koulutus (pdf) (58.3 KB)

Kohderyhmä

Henkilöt joilla on jo metallialan koulutusta tai työkokemusta koneistus- tai kone- ja metallialan työtehtävistä. Koulutusta voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena

Tavoite

Koulutus on ammatillista erikoistumiskoulutusta. Koneistuksen koulutus antaa valmiudet suoriutua vaativissa koneistusalan ammattitehtävissä huomioiden työturvallisuus, laatu- ja taloudellisuusnäkökohdat.  CNC-tekniikan koulutuksen tavoitteena on oppia käyttämään ja ohjelmoimaan numeerisesti ohjattavia NC-työstökoneita ja valmistamaan piirustusten mukaisia tuotteita tai niiden osia NC-ohjatuilla työstökoneilla.

Koulutuksen sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijan henkilökohtaisista tavoitteista ja tarpeista. Opiskeluun on mahdollista sisällyttää alan tutkintojen tai tutkinnon osien suorittaminen.

Aika

Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, jolloin opiskelu voidaan aloittaa opiskelijan tarpeen mukaan.

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: CNC- ja koneistustekniikan koulutus, nonstop

Peruutusehdot

Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta viikkoa ennen. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.