PalveluTUOTE, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Jatkuva haku_Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Jatkuva haku_PalveluTUOTE
Kuvaus
Kohderyhmä

PalveluTUOTE  -koulutuskokonaisuus soveltuu toimialasta riippumatta kaikille niille, jotka haluavat kehittää palveluratkaisuja asiakkailleen ja luoda kysyntää. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös yrittäjille ja yrityksen perustamista suunnitteleville.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite          

Uuden tuotteen tai palvelun/olemassa olevan tuotteen tai palvelun kehittäminen. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon tutkinnon osien suorittamiseen.

Aika

Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun – oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta. Koulutus sisältää lähiopetusta yhteensä 6 lähipäivää klo 8.30–15.30 ja henkilökohtaista opintojen ohjausta sekä toimintatyylianalyysin. Koulutuksen kokonaislaajuus on yhteensä 280 tuntia.

Tutkinnon osaan valmistavan koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta lähtötilanteesta ja tavoitteista.

Hinta             
Opiskelijamaksu 380 €. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Tutkinnon osaan valmistavasta koulutuksesta veloitetaan lisäksi tutkintomaksu 58 €.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella, mikäli henkilöllä on tavoitteena Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon osan suorittaminen. Tällöin koulutus on osallistujalle maksutonta ja erikoisammattitutkinnon osan suorittamisesta veloitetaan tutkintomaksu 58 €.

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: PalveluTUOTE, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake.
Lisätietoja: www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.