Kunnossapidon ja automaatiotekniikan koulutus

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Kunnossapidon ja automaatiotekniikan koulutus
Kuvaus

Kunnossapidon_ja_automaation_koulutus (pdf) (33.7 KB)

Kohderyhmä
Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään koneenvalmistajien, maahantuojien ja teollisuuden kokoonpano-, asennus- huolto- ja mekaanisen- tai automaation kunnossapitotehtävissä. Koulutus soveltuu myös ammattikorkeakoulun käyneille henkilöille jotka haluavat laajentaa osaamistaan tällä osa-alueella. Koulutusta voidaan totetutaa myös yrityskohtaisena.

Tavoite

Koulutus on ammatillista erikoistumiskoulutusta. Kunnossapidon koulutus antaa valmiudet suoriutua vaativissa koneenasennuksen ja kunnossapidon työtehtävissä huomioiden työturvallisuus, laatu- ja taloudellisuusnäkökohdat.

Koulutuksessa perehdytään kunnossapitotekniikkaan ja kunnossapidon tietojärjestelmään. Automaatiokoulutuksessa perehdytään automaatio kunnossapitoon ja automaatiojärjestelmiin, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmät.

Koulutuksen sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Opiskeluun on mahdollista sisällyttää alan tutkintojen tai tutkinnon osien suorittaminen.

Aika
Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, jolloin opiskelu voidaan aloittaa opiskelijan tarpeen mukaan.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Kunnossapidon- ja automaation koulutus, nonstop


Peruutusehdot

Hakemuksesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta viikkoa ennen. Tuon jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli jäät saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.