Kaukolämpöasentajan ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
4 200 € + ALV 24 % ja tutkintomaksu 58 € (yrityksen ostamana). Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun.
Tuotteet
Kaukolämpöasentajan ammattitutkinto
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Kaukolämpö- ja muoviala
Jatkuva haku_Kaukolämpöasentajan ammattitutkinto
Kuvaus
Kaukolämpöasentajan_ammattitutkinto_jatkuva_haku (pdf) (135.4 KB)

Kohderyhmä

Kaukolämpölaitosten henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan ja suorittaa kaukolämpöasentajan ammattitutkinnon. Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa, hakeutumisjärjestyksessä.

Tavoite

Koulutus antaa valmiudet suorittaa näyttötutkintona Kaukolämpöasentajan ammattitutkinnon.

Aika

Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutuksen aloituspäivä on pääsääntöisesti aina uuden jakson/osan alkaessa.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna, sisältäen 11 lähiopetuspäivää (pääsääntöisesti klo 8 - 16), 4 tutkintotilaisuutta ja 15 viikkoa omatoimista etäopiskelua. Etäopiskelu koostuu lähiopetuksessa annetuista tehtävistä, joissa teoriaa sovelletaan käytännön työhön opiskelijan omassa työympäristössä. Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku

Hakuaika jatkuvaHae koulutukseen tästä: Kaukolämpöasentajan ammattitutkinto, 5.9.2016

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten. 

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.