Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 600 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Kuvaus

Kohderyhmä
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu toimialasta riippumatta kaikille niille, jotka haluavat kehittää palveluratkaisuja asiakkailleen ja luoda kysyntää. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös yrittäjille ja yrityksen perustamista suunnitteleville.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Uuden tuotteen tai palvelun/olemassa olevan tuotteen tai palvelun kehittäminen sekä Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaminen.

Aika

Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Kukin kehittää omaa tuotettaan/palveluaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti, omassa aikataulussaan.

Valmistava koulutus sisältää:

  • Lähiopetusta 11 - 15 lähipäivää, joista 4 pajapäivää (ohjattua oman tuotteen/palvelun suunnittelua ja kehittämistä)
  • Etäopiskelua
  • Henkilökohtaista ohjausta. 


Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus
                   
Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.