Esimiestaidot haltuun, PomoPRO® -valmennusohjelma, nonstop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 300 € (sisältäen opetuksen, Thomas-analyysin, ohjauksen ja verkkomateriaalin). Mikäli koulutus järjestetään oppisopimuksena, koulutus on osallistujalle maksuton. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Johtaminen ja esimiestoiminta
Esimiestaidot haltuun
Jatkuva haku_Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Jatkuva haku_Esimiestaidot haltuun, PomoPRO®-valmennusohjelma
Kuvaus
Esimiestaidot_haltuun_jatkuva_haku (pdf) (184.6 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, jotka ovat lähiaikoina aloittaneet esimiehenä tai esimiehille, jotka eivät ole olleet esimieskoulutuksissa.
          
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on selkeyttää omaa roolia esimiehenä, esimiestyötä sekä antaa työvälineitä esimiestyöhön. Koulutuksen aikana esimies tekee pienimuotoista kehitystoimintaa omalle vastuualueelle tai omalle esimiestoiminnalle. Thomas-analyysin avulla osallistuja saa palautetta monipuolisesti omasta esimiestyöstään.

Aika
Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutuksen ja suorituksen kesto on noin 1/2 - 1 vuosi.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuotokoulutuksena, sisältäen 5 lähiopetuspäivää, oppimistehtäviä, työssäoppimista ja verkko-opiskelua (kokonaislaajuus 15 ov).

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Esimiestaidot haltuun, PomoPRO® -valmennusohjelma, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus   

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.