Myynnin ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Myynnin ammattitutkinto
Kuvaus
Myynnin_ammattitutkinto_jatkuva_haku (pdf) (144.4 KB)

Kohderyhmä
Vähittäiskaupassa tai palvelualan yrityksessä myynnin tehtävissä työskenteleville henkilöille, jotka myyvät erilaisia tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille tai yrityksille ja haluavat suorittaa myynnin ammattitutkinnon, joustavasti ja työelämälähtöisesti.

Tutkintoa suorittavalla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot sekä noin kolmen vuoden työkokemus myyntitehtävistä. Lisäksi edellytetään, että työnantaja sitoutuu mahdollistamaan opiskelun. Opiskelijalla on oltava käytössään tietokone ja Internet-yhteys, koska opiskelu tapahtuu myös verkon välityksellä.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Tavoitteena on suorittaa Myynnin ammattitutkinto, näyttötutkintona. Näyttötutkinnossa ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä miten ammattitaito on hankittu.

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko-opiskelua ja työssäoppimista.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa, ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva.
Hae koulutukseen tästä: Myynnin ammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus
      
Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.